De Bolletje beschuitbus

Ik wil... een Bolletje blik!

Wie kent Bolletje niet? Dankzij de bekende slogan ‘Ik wil Bolletje’, is het merk achter de diverse broodvervangers en banketproducten een begrip in Nederland. Sinds kort heeft Bolletje gloednieuwe beschuitblikken. Samen ontwikkeld, uitgewerkt en geproduceerd in Nederland door Zaanlandia. We vertellen je graag meer over de achtergrond van het ontwerp en de productie van deze iconische blikken. Lees verder en ontdek hoe we dit project hebben gerealiseerd!

De Bolletje beschuitbus van Zaanlandia in 3D tekening

Een ontwerp met een iconisch design

Tijdens het proces om een goednieuw beschuitblik te ontwikkelen was het design van het blik een belangrijk onderdeel. In de vernieuwde blikken moest het iconische en herkenbare verpakkingsdesign van vroeger terugkomen. De ruit, het rood en het bakkertje. Met behulp van 3D-techniek hebben we het design, het blik tot leven gebracht om de klant zo te ondersteunen/overtuigen bij het maken van de juiste keuzes.

Er zijn uiteindelijk twee nieuwe beschuitblikken met een schroefdeksel ontwikkeld. Deze blikken combineren het herkenbare en iconische verpakkingsdesign van vroeger met een moderne uitstraling. De afmetingen van de blikken zijn exact afgestemd op de twee soorten beschuiten van Bolletje, de ‘gewone’ (kleinere) beschuit en de traditionele (grotere) bakkersbeschuit.

Productie van het blik

Na overeenstemming over het ontwerp, was het tijd om de twee beschuitblikken te produceren. Op verzoek van de klant zijn de blikken in onze fabriek in Nederland geproduceerd (minder voetafdruk). Het grote voordeel is tevens de korte levertijd en de snelle nabesteltijd, waarvan ook al snel sprake van was gezien het enorme succes!

Bekijk de video voor het boeiende productieproces achter deze prachtige blikken.

 

Project van Stapele Koekmakerij - dicht koekblik
Het resultaat van het Bolletje beschuitblik

Het resultaat

Het eindresultaat van dit project is een prachtig vormgegeven beschuitblik. De matte afwerking in combinatie met de präge/embossing van het Bolletje-logo zorgt voor een extra chique uitstraling. Daarnaast zorgt het schroefdeksel van het blik ervoor dat de beschuiten langer vers en knapperig blijven en helpt dit bovendien de voedselverspilling te verminderen. Dit handige bewaarblik is niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher in elke keuken.

Ben je ook zo enthousiast geworden na het zien van dit nieuwe blik en wil je zelf zo’n blik in huis graag hebben? Bestel hem dan op de Bolletje webshop en ervaar de kwaliteit zelf. Wij kijken met trots & plezier terug op deze mooie samenwerking!

Hoe kunnen we jou helpen?

Ben jij ook op zoek naar een bedrukt bewaarblik in eigen huisstijl of maat en benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag verder en inspireren en adviseren je met onze opties. Zo kunnen we onze 3D-techniek ook voor jou inzetten om het beslissingsproces te vergemakkelijken. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Deze klanten gingen je al voor

We werken voor grote en kleinere bedrijven. Hun overeenkomst is de wens om een blik te maken dat qua vorm, functie of uitstraling uniek is. Sommige blikverpakkingen verdienen wat extra aandacht ♥